.

.

LSMKKA Világos Szalag Tároló, Hordozható Akril Kézműves Ajándék Wrap Papír Doboz/Állvány Tartja Fonalkötegben Bélyeg, CD,

LSMKKA Világos Szalag Tároló, Hordozható Akril Kézműves Ajándék Wrap Papír Doboz/Állvány Tartja Fonalkötegben Bélyeg, CD,

HUF 1.33

Készleten
Rendelhető

- Segít, hogy gyorsan megtalálja a szín nem kell ásni fiókok, akkor majd tölteni a drága idejét létrehozása helyett a keresést.Élvezze ezt a boldogságot, barátaival!.Asztali kézműves tároló állvány tökéletes festmény, szalag, ajándék csomagolópapír, szál, valamint újságot, tárolás, stb. ▶ Áttetsző Akril Szalag Jogosultja : Készült masszív, tartós, átlátszó akril, nem deformált, valamint ellenáll viselni könny, könnyű használat.szükség van a polcon. ▶ Dekoráció Az Otthoni/ Stúdió : A varrás szalag kijelző állni, lesz egy szép dekoráció a házat, vagy stúdióban.5cm , 26x16x17cm , 41. ▶ Kielégítő Szolgáltatás : elköteleztük magunkat amellett, hogy az ügyfelek számára ez Szalag tekercsek jogosult.)▶ Megjegyzés : - Megjegyzés : a menüszalag nem tartalmazza.Tartsa a nagy/ kis szalag tekercsek szép, tiszta, rendezett által kényelmesen, tárolás a tárolási engedélyes.Elege van a piszkos, rendezetlen kézműves szoba?Frusztrált, mert nem találja a megfelelő szín?Van egy design a tárolás kell. - Minden sarkon támogatja a rolls akár 30 kilót.Ez is egy ajándék, egy barát, kinek van szüksége a szervezetnek.Élvezze ezt a boldogságot, barátaival!. ▶ Helyet takarít meg : Szalag tároló jogosult a mentés több hely az asztalon, illetve alkalmas arra, hogy hozzon létre kézműves.Ez is egy ajándék, egy barát, kinek van szüksége a szervezetnek.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.

Specifikáció

- Material:
Acrylic
- Style:
Modern
- Clean:
Wipe
- Size:
22.5x8.5x14.5cm , 26x16x17cm , 41.5x16x19.5cm , 41.5x16x38.5cm
▶ Features:
- Ribbon holder organizer made from sturdy acrylic.:
- Removable 1/ 2 tier record roll/ webbing holder storage rack. :
- Each pole supports rolls up to 30 lbs. (Removable crossbar).:
- Sutiable for large small craft room/ sewing room/ home/ studio.:
- Help you quickly find the color you need no more digging through drawers, so you'll spend your valuable time creating instead of searching.:
▶ Package content:
1 x Holder/ Rack (Accessories such as ornaments in the picture are not included.):
▶ Notice:
- Note:
ribbon not included.
- There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product. :

Ügyfélválasztás