.

.

continuus 32, LED HDTV Wall Mount | nagyfelbontású Televízió 720p 60Hz TV, Könnyű, Vékony kivitel, VGA/HDMI/USB Bemenet.

continuus 32, LED HDTV Wall Mount | nagyfelbontású Televízió 720p 60Hz TV, Könnyű, Vékony kivitel, VGA/HDMI/USB Bemenet.

HUF 6957.00

Készleten
Rendelhető

✔ CSATLAKOZNI TÖBB ESZKÖZ - Beépített HDMI x 3, USB Port x 1, VGA x 1 RF Kábel/Antenna Jack Bemenet, 1 x. Horog fel a Számítógép, Laptop, játékeszköz, Kábel Doboz, vagy Antenna. ✔ LENYŰGÖZŐ VIDEÓ, AUDIO – Élvezze a kedvenc filmjei mutatja, a sport, a 32 hüvelykes, 720p 60 Hz LED Televízió képernyő, amely biztosítja a lenyűgöző fény, sötét, élénk színek.A párosítás a világosság a lapos LED képernyő a lenyűgöző audió state-of-the-art hangszóró.Támogatta a Continu.nekünk, 1 év garancia. ✔ ÜL síkban A FALRA Ült, mindössze 2,5 cm-re a fal a szálloda nagyon alacsony profil a TV-t, de hagy elég helyet a TV mögött, hogy döntse, hogy a diploma vágy, valamint tárolja a vezetékek nélkül a félelem károsítja a vezetéket, vagy a TV is. ✔ TELJES FUNKCIÓS TÁVIRÁNYÍTÓ a Televízió egy egyszerű kezelhető, világos, távirányító, nagyon könnyű használni.Az Elemeket Tartalmazza.Könnyen programozható, hogy minden univerzális távirányító lehet. ✔ PÁRATLAN ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - A barátságos műszaki csapata épül az USA-ban mindig a kezét, hogy segítsen, ha szüksége van rá.Egy telefon hívás, ők is válaszolok bármilyen kérdésre lehet.Ez a mount hatálya alá tartozik, a Continu.90 nap garancia.A CT-3270 szállít lenyűgöző fény, sötét, gazdag színek, kristálytiszta 720p felbontás egy 32 colos LED HDTV.Van egy TV-Állvány tartalmazza.Ez a Környezetbarát kombinált nincs vége a szórakozási lehetőségek.Ez a Vékony TV használhatja a HDMI vagy VGA port, hogy használja ezt a Televízió, mint egy Számítógép, Monitor, játék, vagy egyszerűen szeretnének egy nagyobb számítógép képernyőjén.Ne keressen tovább, mert a CT-3270 jelent ez az egész!Egy távoli, ami mindent irányít, nincs további vezetékeket vagy beállítás szükséges, akkor csak be kell dugni játszani, így tökéletes a gyermekek szoba, kollégiumokban, illetve egy csodálatos ajándék bárki számára.Mount Minden Falon A JM-2000-szilárdan tartsa a TV ellen bármilyen stílusú fal, akár a beton, tégla, gipszkarton fal, vagy lakótelep.Ez a mount tart Tv akkora, mint 42" gazdaság maximális terhelés 80lbs.

Specifikáció

Ügyfélválasztás